Toppbanner

Kontorhotell i Lyngdal

«Workation» er satt sammen av ordene «work» og «vacation» – arbeid og ferie. Stadig flere legger opp til å arbeide litt i ferien – men opplever ofte at det ikke blir så effektivt som man kunne ønske når man sitter sammen med familien og prøver å jobbe fra hytta eller campingplassen. Vi ønsker å legge til rette for at man skal kunne jobbe effektivt når man har «jobb-tid» på ferie – slik at man får mer kvalitetstid med familien, uten PCen i fanget.

Med tilgang til kontorplass med god internettlinje, utskrifts- og scannemuligheter, kjøkken, kaffe, videokonferanseutstyr og alle andre fasiliteter du er vant med på jobben, kan du være 100 % dedikert når du arbeider i ferien. Sett av noen timer til arbeid, dra på kontoret og gjør unna det du skal – og nyt resten av dagen sammen med familien. Vi tror det vil gi deg mulighet til å dra oftere og lengre på ferie til Lyngdal.

Vekst i Lyngdal jobber i dag sammen med flere aktører for å opprette et felles bookingsystem for «kontorhotell»-lokasjoner i og rundt byen. Målet er å gi deg mulighet til å velge blant flere lokasjoner med forskjellige fasiliteter slik at du som turist i Lyngdal skal kunne dra på ferie og langweekend-turer uten å bekymre deg for om du får gjort det du skal – og uten at familien din trenger å bekymre seg for om du blir sittene på hytta med PCen i fanget hele dagen.

Kontorhotell-konseptet er under utvikling – men vi har allerede nå enkelte kontorplasser tilgjengelige.

Ønsker du å reservere kontorplass, enten det er for noen timer, dager eller uker – ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

 

Ta kontakt på post@vekstilyngdal.no eller 38334833

vand.no