Toppbanner
10082.jpg

Løa på Rosfjord er stedet for deg som elsker musikalsk julestemning

Se for deg at du sitter i ei løe på Rosfjord, det er desember og julesangene du kjenner så godt fra radioen, utspiller seg rett foran øynene dine. Førstkommende torsdag trenger du ikke lenger lukke øynene.

av Erlend Haddeland (Media Sør)

 

 

Silje Torsøe og Martine Tveit Kragholm lover å synge julesviskene du elsker, ikledd rytmisk drakt. For ørene dine blir denne julekonserten trolig litt som syv sorter julekaker, gløgg og julebrus er for munnen din.

Det er med andre ord bare å notere seg «JuleJam på Løa» og datoen: torsdag 14. desember.

 

Intimt og rytmisk

Julekonserten skjer på Løa i Rosfjordkrysset, krysset der du må velge om du skal svinge mot Sørlandsbadet eller Rosfjord Strandhotell.

Det ble rytmisk, var det ikke det vi sa? Julesangene krydres nemlig av eminente Kjell Håkon Aalvik på perkusjon, Morten Lauknes på bass og Lyngdals egen Simon Paus Sangolt på gitar. Jepp, nå er det lov å ha høye forventninger. Her snakker vi intimkonsert av høy klasse.

Sjekk ut Facebook-arrangementet til Julejam på Løa. 

Slik sikrer du deg plass

Det er begrensede plasser, og du og vennene dine kan reservere billett ved å sende en e-post til butikkstella@gmail.com, eller du kan være vågal nok og kjøpe billett ved løedøra.

For fem musikere på kveldsskift, lydmann som sørger for jul i ørene dine, bøttevis av julestemning og en nydelig atmosfære på Løa, betaler du 250,–. 

Kom ordentlig i julestemning torsdag 14. desember klokken 19.00 – med konserten som bærer navnet «JuleJam på Løa». 
Velkommen!

 

PS: Lyst på en julemiddag eller annet gull for ganen din før eller etter konserten, ta kontakt med Rosfjord Strandhotell ved Kathrine Ubostad på kathrine@rosfjord.no.

vand.no