Barnas Jul i familiebyen Lyngdal

av Anne Grete Løland. Publisert 19. nov 2019.

Endelig er den her – den fine førjulstida!

Lyden av skøyter som skrenser mot isen i Rådhusparken er ikke til å ta feil av: Førjulstiden er her. Julelysene er tent i Lyngdal sentrum, butikkene bugner av juletilbud og det skulle være noe for enhver smak i denne søte juletid i Lyngdal.

Her er et utvalg av juleprogrammet i Lyngdal 2019:

Isbanen

Den flotte isbanen Skeisen, midt i Rådhusparken i Lyngdal, er åpnet og allerede flittig i bruk. BUA Lyngdal inviterer alle i kommunen til å låne sportsutstyr og friluftsutstyr helt gratis!

Julegateåpning

Nå pyntes byen med glitrende julelys så alt skal være klart til julegateåpning i sentrum lørdag 23. november. Julegaver og spennende julesmaker fra lokale produsenter skal fylle julebodene. Det blir julemusikk og julekino for barna, speideren fyrer opp i bålpanna og serverer gløgg, og selvsagt kommer nissen!

«Veien til Betlehem»

For enda mer julestemning kan du delta på en utendørs julevandring på Prestneset: «Veien til Betlehem». Forestillingene starter 23. november og strekker seg frem til 1. desember. En stille vandring til ettertanke som er sett av over 20 000 mennesker.

Julemarked i Kvås

24. november er det julemarked på Kvåsfossen Sørnorsk Laksesenter.

Julemusikk

Julen synges inn 15. desember i Lyngdal kirke, men allerede 8. desember er det julekonsert med Atle Pettersen i Lyngdal Kirkesenter.

Oversikt over julen i Lyngdal

Det skjer noe i hele førjulstida, og du kan når som helst gå til oversikten over juleprogrammet i Lyngdal.

Julen er magisk, og det blir også førjulstida i familiebyen Lyngdal. Velkommen!

Foto: Erlend Haddeland, Media Sør

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!