Forleng sommeren med høstferie i familiebyen Lyngdal!

av Anne Grete Løland. Publisert 10. sep 2020.

I familiebyen Lyngdal drar vi sommeren litt lenger med morsomme aktiviteter både ute og inne.

Planlegg etter været – blir det litt kaldt og ruskete er det fremdeles sommertemperatur i Sørlandsbadet. Her kan du nyte et boblebad eller senke skuldrene i saunaen. Herlig etter en forfriskende tur ute på en av de mange turløypene i nærområdet.

Høsten er en fin tid å gjøre aktiviteter sammen – besøk Konsmoparken og test ut frisbeegolf. Får du en fulltreffer? Eller lei en kano og padle på stille vann og se naturens eget fargespill. I Nasjonalt Villakssenter – Kvåsfossen får du naturelementene tett på både ute og inne. Kvåsfossen buldrer ekstra kraftig om høsten!

Skjærgården er vakker året rundt! Uforglemmelige dager med ekte opplevelser i havgapet. Her kan du utfordre deg sjøl på et sup-brett eller lei en kajakk.

Service med et smil får du i byens mange butikker, og når sulten tar deg kan du fråtse i alt fra fersk sjømat til italiensk pizza. 

Noen ganger er selve overnattingen en opplevelse i seg selv. I familiebyen Lyngdal kan du velge mellom sjarmerende rorbuferie, hytter, leiligheter eller hotellovernatting. Glamping med elva som nabo gir deg en mental pustepause, eller hva med din egen lille øy og overnatting i tretopphytte?

Flere forslag finner du på  www.visitsørlandet.com/lyngdal Velkommen til herlige høstdager i familiebyen Lyngdal!

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!