Annonse for A+ Multiservice

Lanserer vaktmester-tjeneste for hytteeiere

av Knut Andreas Foss. Publisert 29. sep 2020.

A+ Multiservice har gode nyheter til deg som elsker det avslappende hyttelivet i Lyngdal. 

Endelig har tiden kommet til den etterlengtede hytteturen. Mens du turer nedover mot Sørlandet, kommer tankene om at plenen skal klippes, plantene tas inn for vinteren, og så er det jo dette bjørketreet, da, som skygger for sola, og som blir nevnt hver ettermiddag. 

Mon tro om det blir tid til å slappe av?

A+ Multiservice har allerede kvesset hagesaksen, lagt malerkosten i bløt og vifter med en fristende tanke: 

Når du først har fri, kan du slippe å bruke tiden på å male eller olje terrassen.

Bestill gratis befaring på hytta di

Fra vaktmestertjenester til større prosjekter

Arnt Skeimo i A+ Multiservice forteller at de gjør alt fra å klippe plenen til større vedlikehold som brygger, hage og tun.

– Du som hytteeier skal kunne komme til dekket bord. Vi kan male, olje terrassen, klippe plen eller andre ting du kanskje ikke vil bruke ferien eller helgen på. Så når du først har fri, kan du slippe det. Da kan du ringe meg, sier Skeimo og humrer.

Arnt Skeimo sitter på bilpanser ved hyttefelt

En grønn utstrakt hånd. – Vi organiserer beplantning eller saging av busk eller tre. Jeg har selv torvtak på hytta, og det er jo litt jobb å gjødsle, kalke og slå det, forteller Arnt Skeimo. (Foto: Knut Andreas Foss, Media Sør)

Rykker ut til hasteoppdrag

På dager med kraftig uvær er mange prisgitte at hyttenaboene kan ta inn trampolinen, hagemøblene eller se til båten. 

– Vi kan rykke ut hvis du sitter hjemme og ser at det blir et forferdelig uvær. Da kan vi se etter båten, ta opp båten eller se til at det vinduet er lukket. Uansett skal vi organisere og fikse opp.

App med bildedokumentasjon

Nå jobber A+ Multiservice med en app der hytteeiere kan bestille vaktmestertjenester. 

– Noen ganger handler det om skadebegrensing. Får du de store høststormene og et tre brekker, rykker vi ut. Hytteeiere kan laste ned en app som de kan bestille tjenester på, og får også bildedokumentasjon på arbeidet vi gjør.

Om du som hytteeier ønsker det, lager A+ Multiservice en ettersynsavtale der de besøker hytta di med jevne mellomrom etter avtale. 

Bestill gratis befaring på hytta di

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!