Laksetrappa i Kvås
Laksen har ikke hatt nubbesjans å komme seg forbi den største fossen i Sør-Norge – før nå. Opplevelsessenteret bærer navnet Kvåsfossen – Sørnorsk laksesenter, der laksen klyver opp laksetrappa og videre oppover.
Da Lyngdal og Audnedal slo seg sammen til én kommune i 2020, fikk vi ikke bare felles kommuneadminstrasjon. Som sambygdinger fikk vi nye opplevelser å erobre.
Tur til Skrelia
Turistsjefens fremste anbefaling til naturoppslukende turister. 10 minutter fra parkeringsplassen er alt du trenger, før du spaserer inn i et postkort med en fantastisk utsikt, tross sine beskjedne 350 meter over havet.
Lyngdal har sin egen isbane, Skeisen, som ligger rett utenfor Lyngdal kulturhus. Den er gratis å bruke og umåtelig populær fra desember til påske.
Kultur, scene og underholdning
Byens storstue, Lyngdal kulturhus, byr på forestillinger, kino, utstillinger og bibliotek. Galleri Wannabe, kunstgalleriet i Lyngdal med bøttevis av sjarm og sjel, er bare et par minutters gange unna.
Verdenssensasjonen Under, den undersjøiske restauranten som trekker mennesker fra hele verden, er like i nærheten. Men det er langt fra det eneste stedet som er verdt et besøk.
Korshamn
Ytterst i havgapet ligger vesle kystsamfunnet du ikke finner maken til. Korshamn er et arnested for båtfolk, og en is på brygga en varm sommerdag er for mange selve symbolet på sommerferie.
Den sørlandske sjarmen finner du ikke bare i Lyngdal. Trebebyggelsen i Mandal, Flekkefjord og Farsund, snaut en halvtimes kjøretur unna, skjuler mange perler.

Årets bakeri finner du i Lyngdal

På Edgars Bakeri i Lyngdal ønsker de at kundene skal kjenne på én bestemt følelse.

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!