Opplevelser i Lyngdal

Dundrende puls i vannsklia på Sørlandsbadet, sitrende spenningen når laksen leker under blikkstille vann, eller arrangementer som fyller byen med liv. Velkommen til å velge opplevelsene i Lyngdal som passer deg.

Laksetrappa i Kvås

Laksen har ikke hatt nubbesjans å komme seg forbi den største fossen i Sør-Norge – før nå. Opplevelsessenteret bærer navnet Kvåsfossen – Sørnorsk laksesenter, der laksen klyver opp laksetrappa og videre oppover.

Naturopplevelser i hele Lyngdal

Lyngdal strekker seg i naturskjønne omgivelser fra Sveindal i nord, til Korshamn i sør. Et område som byr på mangfoldige og spennende opplevelser for gjennomreisende og besøkende. Her kan du utforske den vakre naturen, nyte kystlinjen, og oppleve lokal kultur og historie.

Turer i nærområdet

Vi har mange flotte turmuligheter i den langstrakte kommunen vår! En av våre stoltheter er Sherpatrappa med dagsturhytte og utsiktspunkt!

Kultur, scene og underholdning

Byens storstue, Lyngdal kulturhus, byr på forestillinger, kino, utstillinger og bibliotek.

Korshavn

Ytterst i havgapet ligger vesle kystsamfunnet du ikke finner maken til. Korshamn er et arnested for båtfolk, og en is på brygga en varm sommerdag er for mange selve symbolet på sommerferie.

Isbanen i vintersesongen

Lyngdal har sin egen isbane, Skeisen, som ligger rett utenfor Lyngdal kulturhus. Den er gratis å bruke og umåtelig populær fra desember til påske.

Næromårder

Verdenssensasjonen Under, den undersjøiske restauranten som trekker mennesker fra hele verden, er like i nærheten. Men det er langt fra det eneste stedet som er verdt et besøk.

Omkringliggende byer

Den sørlandske sjarmen finner du ikke bare i Lyngdal. Trebebyggelsen i Mandal, Flekkefjord og Farsund, snaut en halvtimes kjøretur unna, skjuler mange perler.

Search

Latest Stories