Labbing på merka turstier

Barnevandrerstien tar deg med i fotsporene til et Norge før oljerikdom og velferd. Den 136 km lange stien er delt inn i syv etapper – to av dem i Lyngdal kommune – som mange barn på 1800-tallet måtte traske, på vei for å finne arbeid.

Les mer om Barnevandrerstien, hos Visit Sørlandet.

Bølger knuser mot berg
Bølger knuser mot berg

Stormjakt i Korshamn

Ytterst i havgapet pisker bølgene inn mot land som om det gjaldt liv. En overnatting i rorbuene i Korshamn, med sjø og vind rett utenfor, glemmer du sjelden. Pakk med deg kamera, husk for all del å ha på kamerarem så det ikke flyr av gårde, og gjør deg klar for en væropplevelse av de sjeldne. Les mer om overnatting på Korshamn Rorbuer
Foto: Eivind Aavik, korshamn.no

Stormjakt i Korshamn

Ytterst i havgapet pisker bølgene inn mot land som om det gjaldt liv. En overnatting i rorbuene i Korshamn, med sjø og vind rett utenfor, glemmer du sjelden. Pakk med deg kamera, husk for all del å ha på kamerarem så det ikke flyr av gårde, og gjør deg klar for en væropplevelse av de sjeldne.

Les mer om overnatting på Korshamn Rorbuer

Foto: Eivind Aavik, korshamn.no

Toppen av et tre

I toppen av gamle furutrær på Fiddan i Konsmo finner du Treetopp Fiddan. Den bringer deg tilbake til naturen, skriver de på nettsiden sin. Tretopphytta har lokket alt fra bygdefolk til influencere som Sophie Elise og Komikerfrue.

Kulturhøsten i Lyngdal

I et falskt Winston Churchill-sitat
heter det at den engelske statslederen ble spurt om å kutte kulturtilskudd under 2. verdenskrig. «Hva i all verden er det da vi kjemper for?» Det han egentlig sa, er noe lengre og kronglete, men poenget står seg fortsatt den dag i dag.

Med det sagt: Sjekk ut kulturhøsten i Lyngdal kulturhus

Majestetisk massasje

I Lyngdal er de trygge hendene aldri langt unna. I sentrum har du Studio Bliss, Lyngdal Hudterapi, Signature Studio og Beauty Studio Lyngdal, og i Handelsparken finner du Pigmentet. Varmtvannsbassenget til Sørlandsbadet er alltid en vinner når du vil kjenne på velvære i sin pureste form.

Hotellferie – pust inn og pust ut

I Lyngdal kan du sove godt på både hotell, hytte eller camping. Her finner du historiske omgivelser som de engelske lakselordenes favorittsted, Paulsens Hotell, og sørlandsk strandutsikt på Rosfjord strandhotell.

Finn overnattingsstedet ditt på Visit Sørlandet

Shopping og småbysjarm

Service med blaude konsonanter serveres både i nisjebutikker i gågata, kjøpesentre, store kjedebutikker og alt imellom. Noen kaller dem interiørbutikker, vi ser på dem som skattekamre.
Mer inspirasjon om shoppingmulighetene i Lyngdal

Shopping og småbysjarm

Service med blaude konsonanter serveres både i nisjebutikker i gågata, kjøpesentre, store kjedebutikker og alt imellom. Noen kaller dem interiørbutikker, vi ser på dem som skattekamre.

Mer inspirasjon om shoppingmulighetene i Lyngdal

Aktiv ferie med padel, havgolf, frisbeegolf og bowling

Siste aktivitet ut er havgolf i Korshamn. Fra en driving range, 45 meter over havoverflaten i idylliske Kjøpsøy, kan vi friste med en opplevelse av de sjeldne, med golfballer laget av fiskefôr som oppløses i vann.

Ellers byr Lyngdal både på padel, frisbeegolf og bowling.

Smaken av Lyngdal – kortreist kvalitet

Er du fysen på hjemmebakte potetlefser, kortreist honning, bringebærsaft eller sort gull fra et av Norges sørligste kaffebrennerier? Smaken av Lyngdal er aldri langt unna.

Ta gjerne turen innom REKO-ringen på Facebook.

helge tislavoll midt i bildet

Sjekk eventkalender og gå på et høstmarked nær deg

Lyngdal byr på konserter, foredrag, teater og masse andre arrangementer.

Her er en oversikt over hva som skjer i Lyngdal og omegn
.

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!